i jak sie dzisiaj sprawuje ?
Problem ze światłami.Swiecą sie cały czas mimo wył stacyjki.
Zwiń
X
-
Problem ze światłami.Swiecą sie cały czas mimo wył stacyjki.
Witam
Od jakiegos czasu mam taki problem,pomimo wylaczonych swiatel i wyciagnietego kluczyka ze stacyjki przez caly czas swieci sie lewe swiatlo do jazdy dziennej (to przu halogenie).Czy ktos mial taki problem?Co to moze byc?p.s.dodam,ze zarowke wymienilem i dalej jest to samo,tak samo kasowalem blad VAGiem i odlaczalem akumulator.Nic nie pomoglo.Co to moze byc?
PozdrawiamRespect All,Fear No One!
-
-
A co to jest Autoscan?Jak moge sprawdzic wersje centralnej elektryki?Co do opuszczania i zamykania szyb z pilota to za pierwszym razem jak dzisiaj sprawdzalem to opuscily sie wszystkie,ale tylne nie chcialy sie podniesc,musialem "normalnie"zamykac szyby.Pozniej wszystko dzialalo jak trzeba.Co to za akcja serwisowa byla z tymi swiatlami bo nie slyszalem?U mnie po podlaczeniu kompem byl komunikat,ze sa problemy z zarowka ze robi zwarcie,wymiana nic nie pomogla i dalej pokazuje blad w elektryce.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
fan, sprawdziłem i Ciebie ta akcja chyba nie dotyczy ( tam zapalały się postojówki ).
Autoscan to takie kompleksowe skanowanie VCDS-em wszystkich modułów w aucie, podane tam są dane poszczególnych modułów + ew. błędy jakie zgłaszają. Łatwiej wtedy o ewentualną diagnozę przyczyny usterki.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bohenfan, u mnie właśnie była akcja z tym palącym się kierunkiem. Diagnoza: uwalony BCM. Także jeżeli u ciebie świeci się żarówka od dziennych to na 99% też będzie sterownik do wymiany, bo to on odpowiada za podawanie napięcia na żarówki.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bohenBCM to sterownik centralnej elektryki (niektórzy nazywają go modułem komfortu). U mnie wymienili na gwarancji. Żadnej akcji serwisowej nie było.
[ Dodano: Pon 12 Lis, 12 17:22 ]
Zamieszczone przez bohenfan, u mnie właśnie była akcja z tym palącym się kierunkiem. Diagnoza: uwalony BCM. Także jeżeli u ciebie świeci się żarówka od dziennych to na 99% też będzie sterownik do wymiany, bo to on odpowiada za podawanie napięcia na żarówki.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
Komentarz